Plantengrow.nl is gespecialiseerd in tuinplanten. Een webwinkel waar je op veilige wijze bijna elke tuinplant kunt aanschaffen die geschikt is voor je voor- of achtertuin. Gevestigd in Beek en Donk waar deze webshop al jaren kwaliteitsplanten online verkoopt. De wintergroene buitenplanten die gekweekt zijn in pot zijn het hele jaar door te bestellen. Vanaf 100,00 euro worden de plantjes gratis verzonden. De planten zijn tegen scherpe prijzen te koop omdat ze rechtstreeks uit eigen kwekerij komen. Deze kwekerij is géén tuincentrum. Alle planten worden online verkocht. Online aanschaffen scheelt altijd in prijs. Bij een life tuincentrum kopen, is meestal wat duurder omdat hier meer personeel nodig is, de aankleding van de winkel geld kost (denk maar eens aan de kerstinrichting en tijdens het voorjaar)en er meer energie nodig is voor verwarming. Ook wordt in een tuincentrum vaak aanverwante artikelen verkocht voor de interieurinrichting. Plantengrow.nl., heeft dit alles niet nodig dus de planten kunnen voor minder geld worden aangeboden.

Ook wordt al jaren met diverse kwekers samengewerkt. Een bomenkweker is namelijk een andere bedrijfstak in de kwekerij, dan bijvoorbeeld een vaste plantenkweker. De webshop beschikt daarom over een grote sortering sierheesters, klimplanten, border- en bladplanten, coniferen, balkonplanten enz. Het juiste assortiment vind je op de website.

Veilig bestellen en snel in huis

Deze webshop is veilig. Een account is niet nodig en de betalingswijze is betrouwbaar. Betalen via I-deal of creditcard. Ook afterpay-betaling is mogelijk.

Levering

Levering van tuinplanten hoeft niet lang te duren. Tussen 1 en 4 dagen heb je de bestelling in huis. De planten worden in stevig materiaal verpakt zodat er geen schade wordt geleden. Het prettige van online planten bestellen is natuurlijk ook, geen gesjouw meer met zware potten. Toch liever zelf ophalen? Er zijn 1600 afhaalpunten beschikbaar van DPD waar je snel je planten in ontvangst kunt nemen.

Voordelen

Online winkelen bij plantengrow.nl heeft vele voordelen ten opzichte van een bezoek aan een tuincentrum. Een tuincentrum is meestal in het weekend razend druk, omdat iedereen vrij is. Een tuincentrum is gebonden aan bepaalde openingstijden. Ook is niet altijd alles op voorraad. Online winkelen bij Plant & grow heeft als voordelen;

  • Alle planten rechtstreeks van professionele kwekers.
  • Thuiswinkelwaarborg van toepassing.
  • Er zijn 1600 afhaalpunten wanneer je niet rechtstreeks thuis de bestelling kunt ontvangen.
  • Er wordt aangroeigarantie geboden.
  • Planten worden zorgvuldig en stevig verpakt.
  • Veilige betaling en achteraf betalen is mogelijk
  • Binnen 1 tot 4 werkdagen bezorgd door heel Nederland en België

 

En niet te vergeten: 24 uur per dag open!