Op www.mondkapjes.nl zijn vrijwel alle soorten mondkapjes te vinden. Ik hoef denk ik niet uit te leggen waarom je een mondkapje nodig zou moeten hebben. Dit zal bij de meeste mensen al wel goed in het geheugen gegrift staan. Of je nu even boodschappen gaat doen of met het openbaar vervoer wil reizen, je ontkomt er niet aan. Dan is het maar beter dat je mondkapjes op zak hebt die jij fijn vindt. Niet iedereen heeft dezelfde voorkeur voor een mondkapje. De een vindt het fijn een doosje met wegwerp mondkapjes in de auto of naast de voordeur te hebben liggen, terwijl de ander juist liever een wasbaar mondkapje gebruikt. Keuze is er genoeg, dus ik zou zeggen probeer ze allemaal eens uit.

 

Mondkapjes in België bestellen? www.mondkapjes.be

Wil je mondkapjes bestellen in België? Op www.mondkapjes.be zijn vrijwel alle soorten te vinden. Van medische mondkapjes tot face shields, het is maar net waar jij het liefst gebruik van maakt. Bij mondkapjes heb je verschillende materialen en kun je kiezen tussen wegwerp en wasbare varianten. Voor mensen die echter de hele dag met zo’n mondkapje op moeten lopen zou een face shield misschien fijner zijn. Veel kappers maken hier al gebruik van. De face shields voorkomen overdracht van speeksel en vocht, maar geven wel veel ademvrijheid. Daarnaast ogen de face shields ook wat vriendelijker en ben je minder ‘verscholen’.

 

Coronatest Nederland, voor betrouwbare resultaten

Bij Coronatestnederland kun je terecht voor verschillende soorten coronatesten. Heb je haast? Kies dan voor een sneltest. Aan de naam doet deze test zijn eer wel aan. Binnen 15 minuten na de afname ontvang je namelijk al de uitslag. Maar wat test zo’n sneltest dan eigenlijk? Deze vraag zou je jezelf misschien al wel eens gesteld kunnen hebben. Een sneltest werkt op basis van antigenen. De testen geven een indicatie of je antigenen van het beruchte virus op het moment van testen bij je draagt. Er zijn twee verschillende soorten: de neusswab en de bloedpriktest. Afhankelijk van wat je het fijnst vindt kun je kiezen tussen een van de twee, maar het is ook mogelijk een combi te doen.

 

Hoe betrouwbaar is zo’n sneltest dan eigenlijk?

Een sneltest lijkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het is zeker geen gokwerk. De sneltesten moeten namelijk eerst goedgekeurd worden met een CE-certificering. Dat een bloedtest betrouwbaar is zullen de meeste mensen wel aannemen, maar werkt zo’n neusswab test eigenlijk wel? Zeker, de Abott neusswab test heeft een specificiteit van 99,4% en een sensitiviteit van 93,3%. Dit is uit uitvoerig onderzoek voortgekomen, waardoor de test wordt aangeraden door het RIVM en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Een sneltest wordt meestal gebruikt als eerste validatie voor de aanwezigheid van antigenen. Bij een negatief testadvies wordt aangeraden na enkele dagen opnieuw te testen om een nog beter beeld te krijgen en een positieve testuitslag nog zekerder vast te kunnen stellen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.