kinderkleding

Kinderkleding moet praktisch zijn, stevig genoeg om flink wat wasbeurten te overleven en vooral comfortabel aanvoelen voor je kindje. Soms vergeet je daarbij het uiterlijk even en kies je al snel een outfit die eigenlijk niet meer kan. Zonde, want ook hippe kinderkleding kan geschikt zijn voor kinderen. Daarom vertellen we je de leukste kinderkledingtrends voor deze herfst en winter zodat je kind er helemaal tip top én comfortabel bij loopt.

Kleurentrends voor herfst & winter

Al een aantal jaar is okergeel helemaal hot bij kinderkleding, maar dit jaar krijgt de warme kleur concurrentie. Van roest welteverstaan. Het  is wederom een warme kleur die veel kids goed staat en makkelijk te combineren is. Bij meisjes staat roest erg mooi met roze, in alle soorten tinten. Voor jongens kan roest goed gecombineerd worden met een felle kleur blauw, wat zorgt voor een frisse look. Roest is trouwens niet alleen een geliefde kleur bij kinderkleding, ook wat betreft jongens schoenen zie je deze kleur vaak terug.

Verder zijn er dit jaar ook weer een aantal warme aardetinten terug te zien. De kleur mag donker zijn, tegenwoordig kan dat ook prima bij kinderen. Vind je het te somber? Combineer dan aardetinten met lichtere kleuren als crème, lichtgeel en zachtgroen.

Fluffy en ribbeltjes stoffen

Warme stoffen zijn in de herfst en winter helemaal hip! Fluffy is zowel bij kids als bij ouders een favoriet, vooral omdat het lekker warm en zeer comfortabel is. Ideaal voor koude winterdagen. Ook ribstoffen zien we terug in de kinderkledingtrends voor de herfst en winter. Ribstof geeft een warme winterse uitstraling en is makkelijk te combineren, zelfs voor de stoere jongens. Heeft je kind het altijd warm? Dit seizoen zie je allerlei breisels terug, ga gerust voor een dunner stofje om het je kind aangenaam te maken.

Jeans en broeken

Waar de standaard jeans voor jongens op nummer één blijft, is dat voor meisjes flink aan het veranderen sinds een aantal jaar. De jeans is steeds minder geliefd bij meisjes en wordt graag ingeruild voor andere hippe modellen. De flared broeken, een lange broek met uitlopende pijpen, vinden meisjes vooral heel fijn. Het liefst gecombineerd met een paar sneakers om haar outfit nog stoerder te maken.

Bij jongens zien we voornamelijk dat de standaard jeans blijft, maar dat de vormgeving anders wordt. De pijpen hoeven niet altijd even smal te zijn. Steeds vaker zien we heerlijke baggy modellen. Daarnaast neemt ook het aanbod in zogenaamde jog jeans toe. Ideaal voor kindjes die net zindelijk zijn en nog moeite hebben om een strakke broek met knopen aan te trekken. Zeker met het oog op een nieuw schooljaar.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.