Kerstpakketten die iedereen blij maken; het lijkt onmogelijk. Gelukkig is het vinden van een perfect pakket vaak gemakkelijker dan je denkt. Ben jij de gelukkige die dit jaar op de bestelknop mag drukken, dan hoef je daar geen grijze haren van te krijgen. Want met de onderstaande informatie kun jij ook de ideale kerstpakketten vinden waarmee jouw personeel weer vol energie en motivatie aan het nieuwe jaar begint.

Kerstpakketten kiezen op basis van overeenkomsten

Veel mensen die de eindejaarsgeschenken moeten bestellen zitten aan het einde van het jaar met de handen in het haar. Want iedereen lijkt zo anders, hoe vind je dan een cadeau dat alle ontvangers blij maakt? Je ziet alleen maar verschillen, maar hoe zit dat met de overeenkomsten? De beste manier om jouw kerstpakketten uit te kiezen is om deze verschillen met rust te laten en je te richten op wat de ontvangers met elkaar gemeen hebben. En, zoals je aan de onderstaande voorbeelden kunt zien, dat is meer dan je in eerste instantie zou denken.

1.      Het bedrijf waarvoor jullie allemaal werken

Allereerst werken jullie allemaal voor hetzelfde bedrijf en ook al lijkt dat vanzelfsprekend, het is belangrijk dat je daar aandacht aan besteedt. Want door kerstpakketten uit te kiezen in de kleur van je huisstijl en met je logo op de verpakking, laat je de ontvangers zien dat ze speciaal zijn. Alleen de medewerkers van jullie bedrijf krijgen dit specifieke pakket en dat schept een gevoel van saamhorigheid. Uiteraard zijn het logo en de kleur vertrouwd en zorgen ze voor herkenning.

2.      Wat jullie allemaal doen

Vervolgens is het ook zo dat alle ontvangers direct of indirect bijdragen aan wat het bedrijf produceert of levert. Daarnaar kun je verwijzen door een relevant product uit te kiezen. Werken jullie voor een producent van groene energie, bijvoorbeeld, dan kun je een oplader nemen die werkt op zonne- of windenergie. Kaarten voor een grote sportwedstrijd zijn een goed idee als jullie in een sportwinkel werken.

3.      Wat jullie samen hebben gepresteerd

Je wilt met je kerstpakketten waardering uitspreken en dat kan als je een thema uitkiest dat verwijst naar een belangrijke geleverde prestatie. Je laat dan direct ook zien wat je waardeert en dat is een groot voordeel. Iedereen begrijpt je boodschap als je een Amerikaans thema hebt gekozen omdat jullie een groot contract met een klant uit de Verenigde Staten hebben afgesloten.

Maatwerk is dan nog specialer

Als jij meer dan 100 kerstpakketten moet bestellen, dan krijg je bij de meeste (web)winkels de mogelijkheid om deze zelf samen te stellen. Denk eerst na over de bovenstaande drie punten en ga met een van de medewerkers aan de slag om daar een perfect kerstpakket bij te vinden. Op die manier geef je je personeel echt iets speciaals, want je refereert naar de bovenstaande overeenkomsten én je hebt er zelf de moeite voor gedaan. Het resultaat is een uniek pakket en origineel kerstpakket dat iedereen begrijpt en motiveert. Met deze tips kun jij ook de ideale kerstpakketten uitkiezen dit jaar.