Als jij online kerstpakketten bestellen wilt, dan ben je niet de enige. Webwinkels verkopen schitterende kerstpakketten voor een goede prijs en de kwaliteit is er niet minder om. Daarnaast hebben ze ook een heel groot assortiment waarin je van alles tegenkomt, voor elk budget en elke situatie. Bij een webwinkel vind je dus ongetwijfeld wat je zoekt en je hebt de keuze uit honderden (soms wel bijna duizend) pakketten. Kerstpakketten bestellen online kan door dit grote assortiment ook lastig zijn. Hier lees je over hoe je de filters gebruikt bij het maken van je keuze.

 

Kerstpakketten bestellen online met filters

De beste manier om uit het grote aanbod een selectie te maken is door de filters te gebruiken. En dan is het geen slecht idee om je eerst af te vragen welke kerstpakketten je precies bestellen wilt. Wat is je budget? Wat moet erin zitten? Maak een samenvatting van wat voor jou het ideale kerstpakket is. Daarna zoek je een winkel waarbij je je kerstpakketten bestellen wilt en geef je de volgende informatie door.

  • Budget: hoeveel kun je minimaal en maximaal uitgeven per kerstpakket? Je zult zien dat er online hele mooie opties aangeboden worden voor de meest uiteenlopende budgetten.
  • Kleur: kies een kleur uit die overheerst in het pakket. Het beste neem je dan de kleur van je huisstijl, zodat iedereen dat direct herkent.
  • Artikel: de meeste kerstpakketten bevatten een artikel en/of iets te eten. Kies voor een artikel dat wat te maken heeft met wat jullie doen.
  • Thema: met een thema geef je een boodschap aan de kerstpakketten die je gaat bestellen mee. Je kunt bijvoorbeeld verwijzen naar een belangrijke prestatie waar iedereen aan heeft bijgedragen.
  • Food: het is ook mogelijk om kerstpakketten te bestellen met alleen eten. Door deze filter te gebruiken geef je aan wat voor soort eten (of drinken) dat moet zijn.

 

Een keuze maken

Heb je alle filters goed ingesteld, dan krijg je een selectie te zien van de kerstpakketten uit het assortiment die exact aan jouw eisen voldoen. Dat betekent dat je niet het hele assortiment moet doorlopen om een keuze te maken. Je ziet vast een aantal opties die voor jou interessant zijn en die jouw personeel blij maken aan het einde van het jaar. Het enige wat je dan nog moet doen is een keuze maken en de kerstpakketten bestellen. De kerstpakketten worden dan afgeleverd op een tijdstip en plek die je zelf aangeeft.

 

Alternatieve opties

Als je online kerstpakketten bestellen gaat, dan zal je zien dat er ook een aantal andere opties tot je beschikking staan. Zo hoef je bijvoorbeeld niet voor kerstpakketten te kiezen, maar kun je ook een eigen keuze concept aanbieden, zodat je personeel zelf bepaalt wat ze willen hebben. Een andere optie is een op maat gemaakt kerstpakket die je zelf samenstelt. Hiervoor moet je dan vaak wel een grotere bestelling kunnen plaatsen, van 100 pakketten of meer. Wat ook je keuze, met kerstpakketten van een webwinkel maak je er een speciale kerst van.