Veel mensen met een vermoeide blik, terwijl ze helemaal niet vermoeid zijn kiezen voor een ooglidcorrectie. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat je weer een frisse look krijgt en kun je voor ongeveer 2000 euro hiervoor zorgen. Een ooglidcorrectie kun je laten uitvoeren aan je boven en onder oogleden. Hierbij wordt er overtollig huid verwijderd, maar wordt er ook vet verwijderd. Door middel van een operatieve ingreep wordt dit gedaan en krijg je ook een plaatselijke verdoving. Na de ingreep is het van belang dat je hersteld en hiervoor zijn er verschillende tips, die je hiermee kunnen helpen. In dit artikel vertellen we meer over ooglidcorrectie herstel. Ook kun je in dit artikel lezen wanneer je resultaat gaat zien en is dit natuurlijk van belang na een ingreep.

Ooglidcorrectie herstel na een week

Net na de ingreep is het van belang dat je enkele uren in de kliniek rust neemt. Zo moet de verdoving uitgewerkt zijn en moeten de oogleden gekoeld worden. Ook is het van belang dat je opgehaald wordt door een bekende, omdat je de eerste dag niet mag auto rijden. De eerste twee dagen is het van belang om rust te nemen thuis en elk uur de ogen goed te koelen. Na de eerste week is de zwelling en de blauwverkleuring weggetrokken en kun je de hechtingen eruit laten halen door de specialist. Ook kun je gelijk al na de eerste week resultaat zien, maar is dit niet het eindresultaat.

Ooglidcorrectie herstel na 2 weken

Na de eerste week kun je al veel resultaat zien, maar zijn is de week die erna volgt ook van een groot belang. Het is van belang dat je druk op uw hoofd vermijd en zo mag je bijvoorbeeld ook niet zwemmen. Je mag bijvoorbeeld niet zwaar tillen of sporten en niet veel bukken. Doe je dit goed? Dan kun je na 2 weken toch echt het eindresultaat zien en ziet het er een stuk beter uit. Wel kan het zijn dat je nog korstjes hebt rondom je ogen en moeten deze nog goed kunnen herstellen. Je moet goed oppassen voor de zon omdat dit de oogleden kan beschadigen. Je kunt eventueel zonnebrandcrème smeren en is het van belang dat dit factor 50 is.

Specialist zoeken

Door een goede specialist te zoeken op het gebied van een ooglidcorrectie heb je ook minder herstel. Je wilt namelijk een specialist zoeken die de ingreep goed kan uitvoeren, zodat je minder last hebt van de ooglidcorrectie herstel tijd. Door op het internet te zoeken, kun je vaak al meerdere klinieken tegenkomen die de ingreep aanbieden. Hierbij is het van belang dat je goed kijkt op de website voor informatie over de ingreep. Ook hebben de meeste klinieken op de website een speciale pagina, waar je kunt kijken naar voor en na foto’s. Zo kun je zien wat de resultaten zijn en kun je ook waarnemen of ze het goed doen. Weet je het niet zeker? Dan kun je ook de reviews controleren en kun je zien wat vorige klanten van de kliniek vonden.